Snel en makkelijk thuisbezorgd

Met een echte winkel in Aalten

Ruim assortiment heren mode

Klantenservice

Betalen

Betaalmethoden in de webshop
iDEAL: dit is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. U kiest in de kassa voor iDEAL en wordt na het bevestigen van de bestelling naar de beveiligde bankomgeving geleidt. U kunt dus snel en veilig betalen via uw eigen bank. iDeal is mogelijk bij de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, Van Lanschot. Als u voor deze betaalmethode kiest ontvangen we direct je betaling en gaan we direct met je bestelling aan de slag.
Betaalmethoden in de winkel

In al onze winkels is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:
Pin: de limiet bij pinnen is in de meeste gevallen €2500,-. Neem bij twijfel contact op met uw bank.
Contant: u kunt contant betalen in onze winkels. Voor de veiligheid van onze medewerkers willen we het contante geld in onze winkels zo laag mogelijk houden. Daarom verzoeken we u om zoveel mogelijk gebruik te maken van Pin.
Cadeaubon: in al onze winkels accepteren wij Pepper8 mens-wear Cadeaubonnen en de VVV Cadeaukaart (tot €50,-) als betaalmiddel.
Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers van de afdeling Klantenservice geven graag antwoord op al je vragen.
Mail naar info@pepper8.nl of bel 0543- 479246.

Bezorgen & afhalen

Pakketleveringen

Bestellingen die op ma t/m do voor 19.30 uur (vrijdag voor 15.30 uur) zijn besteld, worden binnen twee werkdagen afgeleverd met PostNL of DHL. Binnen Nederland wordt jouw pakket binnen 2 werk (ma t/m za.) geleverd. Zendingen naar België en Duitsland worden geleverd binnen 2 werkdagen (ma t/m vr).

Bezorger gemist?
Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger voor de deur staat? Dan bieden zij je pakket aan bij de buren. De bezorger laat een kaart achter in je brievenbus met daarop het adres waar jouw pakket is afgeleverd. Als ook de buren niet opendoen, ontvang je een kaartje met hierop een bezorger-gemist of niet-thuiscode. Bij DHL kies je online zelf waar en wanneer zij je pakket gratis opnieuw bezorgen. PostNL zendingen gaan naar het dichtstbijzijnde pakketpunt. Met de code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen. PostNL bewaart je pakket een week op het PostNL-punt. Daarna brengen zij het terug naar ons distributiecentrum.

Zoek het dichtstbijzijnde: PostNL-punt of DHL Servicepoint

Verzendkosten Nederland & België
Online bestellingen die geleverd worden vanaf €100,- gratis bij je bezorgd. Bij kleinere bestellingen onder de €100,- bedragen de verzendkosten €4,50.

Afhalen in de winkel
Online bestellingen kunnen ook kosteloos worden afgehaald in de winkel in Aalten. Kies tijdens het afronden van de bestelling voor Afhalen in de winkel en laat in het opmerkingenveld weten in welke winkel u het product af wilt halen. Zodra uw bestelling klaar ligt ontvangt u van ons per e-mail een notificatie dat het product opgehaald kan worden.

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Nederland:

Binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om een artikel te retourneren. De geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking, met aangehecht prijskaartje, voorzien van een ingevuld retourformulier, worden aangeleverd. Het eenmalig passen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.

Stuur een mail naar: info@pepper8.nl en geef aan welk artikel u retour stuurt. Sluit het ingevulde retourformulier bij het artikel in de verpakking. Het retourformulier kunt u terug vinden op de webshop bij terugbetaal- en retourneringsbeleid. Lever de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst in bij een verzendpunt of in onze winkel in Aalten. Zodra wij de bestelling retour ontvangen, krijgt u per e-mail een bevestiging van ontvangst. Het aankoopbedrag wordt vervolgens teruggestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is betaald. Let op; het kan 14 dagen duren voordat het bedrag weer op uw rekening staat bijgeschreven. Verzendkosten zijn voor de klant.

Buitenland:

Binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om een artikel te retourneren. De geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking, met aangehecht prijskaartje, voorzien van een ingevuld retourformulier, worden aangeleverd. Het eenmalig passen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.

Stuur een mail naar: info@pepper8.nl en geef aan welk artikel u retour stuurt. Sluit het ingevulde retourformulier bij het artikel in de verpakking. Het retourformulier kunt u terug vinden op de webshop bij terugbetaal- en retourneringsbeleid. Zodra wij de bestelling retour ontvangen, krijgt u per e-mail een bevestiging van ontvangst. Het aankoopbedrag wordt vervolgens teruggestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is betaald. Let op; het kan 14 dagen duren voordat het bedrag weer op uw rekening staat bijgeschreven. Bij retourneren vanuit het buitenland, zijn de retourkosten voor eigen rekening.U kunt de bestelling retour sturen naar:

Pepper 8
Bredevoortsestraatweg 4
7121 BH Aalten

Ruilen?

Als u een artikel wilt omruilen, dient u het gewenste artikel opnieuw bestellen. Het artikel dat niet naar tevredenheid is, of niet past, stuurt u via onze normale retourprocedure terug. U kunt er ook voor kiezen om het artikel in onze winkel te ruilen. Het eventuele verschil wordt op u rekening teruggestort of u betaalt het verschil bij in geval het artikel duurder is.